onsdag 17 oktober 2012

Gammal låda på nya hjul - del 1

Jag är mycket nöjd med vårt lastpallsbord, och tycker att det är riktigt läckert med nya "industrihjul" på slitet trä. Häromdagen slog det mig att vi ju har en fin gammal trälåda i ett källarförråd... Och jag tror att även den skulle göra sig finfint med fyra nya hjul! :)


Vid fotograferingen fick två av de nya kuddarna ta plats i lådan... Jag har dock en ide om att ställa ner ett olivträd där sen. Men på med hjul först, så får vi se vad jag därefter stoppar ner i låddan! :) Bild på det färdiga resultatet kommer självklart visas här.

Nu blir det lite tvättvikning, innan det är dags att slå ihop vingparen för idag.

Natti natt!


7 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag vill så gärna ha ett olivträd, har letat & letat, men de verkar inte finnas nu, vet du någon butik som har dem?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygg trälåda! Ett olivträd i den tror jag kan bli jättesnyggt. Har du olivträd hemma sen i somras eller har du tänkt köpa? I så fall har du något bra tips på hur man får dem att överleva vintern? Jag har aldrig lyckats få mina att överleva inomhus:(

  Fin dag! /Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Blir jätte snyggt att ha ett olivträd i! Ställer samma fråga som ovan. Var hittar man det nu och hur överlever de vintern?

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt och med ett olivträd i, ännu snyggare:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg och charmig låda! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. De där gamla trälådorna gör sig väldigt fint i inredningen! Snyggt!!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica