fredag 19 oktober 2012

Fredagsinspiration

Spana in detta hem! En gammal skola med en boyta på 487 kvm plus biyta på 125 kvm... Riktigt läckert inredd om ni frågar mig!

Finns till försäljning hos Skandiamäklarna.


Fredag igen... Hugaliga va fort veckorna går! Idag ska Moltas och jag till "grannbyn" för lunch hos min "Bästis-Sussie". :) Ska bli sååå mysigt.

Önskar er en trevlig fredag!

5 kommentarer:

 1. Wow vilka ytor !! Jaa den skulle man inte tacka nej till :))

  SvaraRadera
 2. Tror det hemmet har varit med i något inredningsmagasin för ett tag sedan, tycker att jag känner igen det:) Det är så himla snyggt!!

  Angående olivträd så har jag förstått att de är ganska svåra. Har många bekanta (plus att jag har testat själv) som inte fått dem att överleva. Men samtidigt läser man runt om i bloggvärlden om deras som är jättefina och står sig länge. Skulle vilja veta hur de gör:) Vet faktiskt inte om det finns något snarlikt. Vill man ha "träd" finns ju alltid myrsine/myrten, men de är ju inte heller så lätta att sköta tyvärr..;) Jag är lite sugen på en Sohora eller Corokia, men återigen inte så lätta att sköta. Ett dilemma det där... haha:)

  Happy friday! /Kramar

  SvaraRadera
 3. så snyggt hem...där hade man väl kunnat tänka sig att bo:)

  Ang. olivträd!
  Jag har fem olivträd i olika strl. det äldsta är sex år gammalt. Jag har olivträden ute tills
  frosten kommer sen sätter jag in dem i mitt burspråk i vardagsrummet, där jag undviker att ha värmen på under vintern. Vattnar som en vanlig växt ca. var 14 dag och det har hittills funkat superbra. Lycka till:)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Ja, hemmet var med i en inredningstidning för att tag sen :) och den mörkgröna väggen är en sån konstgräsmatta man har på balkongen som de klätt väggen med. Coolt, tyckte jag!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica