söndag 5 maj 2013

Utefix

Idag har lilla familjen varit ute på tomten i stort sett hela dagen, med sällskap av mina föräldrar. Rabatter har rensats, ett skottkärrsskjul och en spaljé har byggts, med mera, med mera... Så himla skönt att få hjälp med detta! Och perfekt väder hade vi också... härligt! Både lunchen och eftermiddagsfika intogs utomhus i solskenet.
 
 
Imorgon åker jag till Jokkmokk på jobbresa, och är där till på onsdag. Så nu blir det ett uppehåll i bloggandet några dagar. Önskar er en fin start på nya veckan!
 
God natt från Bälinge!

5 kommentarer:

 1. Trevlig resa vännen!
  Såg er i trädgården när jag körde förbi! Duktiga ni! ❤️
  Puss

  SvaraRadera
 2. Utefix är både härligt och lite jobbigt (törs man erkänna det? ;) )
  Krattning och ogräsrensning är ju inte det roligaste, men lull-lull och de små detaljerna är ju desto roligare :)
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med trädgårdsfix! Spännande att åka till Jokkmokk! :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt nu när man kan börja vara ute och pyssla lite! Ska passa på att gå ut nu, medan solen skiner (de sa att det skulle regna idag?!).

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Tittar in på din blogg. Nyss hemkommen från Jokkmokk. Imponerande! Du är varmt välkommen att styla om vårt hem som fortfarande andas 70-tal trots att vi bott här sedan 1995 :)Jag har aldrig gillat att ha sambons älghorn på väggarna men har givit efter för ett, som jag brukar hänga tvätt i... men nu fick jag ett bättre förslag. Du är superduktig. Kram /Milla

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica