måndag 20 maj 2013

Fest och stugvistelse

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen, efter några dagars uppehåll. Mannen min och jag ägnade de flesta av förra veckans vakna (och halvvakna...) kvällstimmar åt toastmasteriplanering inför hans brors o svägerskas 83-årsfest (båda fyllt 40 och 3 år sedan de reste bort och gifte sig) som gick av stapeln i lördags. Det tar ju sin lilla tid att planera ett festprogram. Men all planering lönade sig och gäster och värdpar verkade nöjda med programmet. Det blev många skratt och det var precis det vi hade som mål! :)

Tävling i toapappersrullning!
 
Festen ägde rum i Östhammar, så redan på fredagen åkte vi ut till mina föräldrars sommarställe på Gräsö, som ligger bara ett par mil därifrån. Så medan mannen min och jag var på fest fick Moltas hänga med mommo och moffa vid stugan... En win-win situation för alla inblandade vågar jag nog påstå! :) Efter en riktigt trevlig fest blev det nattbuss tillbaka och en alldeles för snäll pappa kom sen hämtade oss vid färjelägret, för att vi skulle slippa promenera de sista 3 km till stugan på småtimmarna... Sååå tacksamt. Söndagen spenderades vid stugan där vi bara tog det lugnt och umgicks. En härlig helg!


Coola killen...
 
Jag älskar att vara vid sommarstugan... Det är ett sånt skönt lugn som infinner sig när man är där. Vi har ett stenkast till havet och klipporna, men även till den mysiga sommarstaden Öregrund med sina restauranger och gulliga butiker. Själva stugan är också riktigt mysig. Alldeles lagom "enkel" och sommarstugeaktig samtidigt som den är fint inredd. Jag bjussar på några detaljbilder därifrån. :)

Från taket hänger två fina gamla korgar i en torr gren.

Ett charmigt gammalt skåp.

Ett vackert stilleben ute på altanen.
 
Jag längtar redan till nästa gång vi åker dit...
 
Nu säger jag tack och hej för idag!

3 kommentarer:

 1. Åh Gräsö och Öregrund som är så fiiiint!

  Skönt att festen blev lyckad.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt att du är tillbaka i etern, jag började få abstinens! ❤️ Vad härligt med en lyckad fest! Kan inte bli annat förstås när ni är toastisar! Vad sägs om grillmiddag snart? Saknar dig!
  Puss

  SvaraRadera
 3. Det finns huuuur mycket som helst! Har hittat några motiv som jag tror att jag ska slå till på..

  Låter som att ni haft en härlig helg! :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica