tisdag 21 maj 2013

Mina älsklingar

För tre veckor sen var vi och fotade Moltas hos Therese Rowa på Rowasfoto. Lilltrollet levde rövare under hela fotosessionen :), så vi vågade nästan inte ens hoppas på att Therese skulle hunnit fånga de sekunder då han var mer eller mindre stillsam... Men hon lyckades! Verkligen! Det blev nämligen såååå fina bilder... Här kommer några av dem.
 
 

 
Mina älsklingar...
 
Åh, va värdefullt jag tycker att det är med foton... alla minnen som är förknippade med dem, som kommer tillbaka när man tittar på dem... Häromdagen tittade jag på bilder från när Moltas var nyfödd, och jag kan knappt fatta att det gått 16 månader sen dess! Jag försöker verkligen ta fasta på detta med "Njut av varje stund". Den stunden kommer ju faktiskt inte igen...
 
Här hemma har vi parkerat oss i soffan och inväntar nu The following på tv. Hoppas att ni också har en fin tisdagskväll!

10 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Vi har inte många bilder på hela familjen inser jag när jag tänker efter....mpste fixas!

  Vi måste se till att få till den där middagen snart. Dig har jag ju träffat nyligen, men det var ett tag sedan vi träffade Moltas.

  kram

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder på er! Man skulle kunna ha hur många som helst... Ha det gott, kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilka underbara bilder.
  Precis som Hanna så kom jag på att vi har inte många bilder på familjen. Inte hela. Barnen fotar jag ju lite då och då men så är man så dålig på att se till att dom kommer upp på väggen. Fotona alltså, inte barnen :-)
  Måste fixa.

  Ha en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 4. Blev ju kalasfina bilder, både på sonen själv och med mammsen och pappsen :) Älskar fotot där han sitter i resväskan :)
  Ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder, Jessica!!!
  Ja, det är viktigt att njuta av stunden!
  Kramisar!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Vilka jättefina och kärleksfulla bilder. Älskar bilder och minnena som de bär med sig. Kram Nina

  SvaraRadera
 7. Åh, vad roligt att fotas av någon som kan! Kanske något att förstora och rama in?

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 8. Tack för att ni vill komma och fotografera er. Ni är så fina och det var en sådan mysig fotosession. Full fart! Hi hi. Kram!
  /Therese, rowasfoto

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica