lördag 25 maj 2013

Favorit i repris

Idag upplevde jag en favorit i repris. Min kära vän Jenny och jag gjorde nämligen en utflykt till butik Skattgården, precis som i höstas. Det är en fantastisk liten inredningsbutik som ligger utanför Skärplinge i Roslagen.

Minst lika efterlängtat som besöket i butiken, var själva bilresan dit och hem.... det var nog inte många sekunder som var tysta de drygt två timmarna! Jenny är en fantastiskt vän och vi pratar verkligen om allt mellan himmel och jord... ofta blir det både skratt och gråt, och så även idag. Många tårar blir det när två så lättrörda personer hamnar i samma bil ett par timmar... :)
 
Precis som sist vi var till Skattgården fanns det även denna gång en massa fint... några smakprov på det ser ni här:
 
 

 
Om vi handlade något? Of course! Mer om det i nästa inlägg. :) Apropå inlägg så har det blivit glest mellan dem på sistone. Tiden har helt enkelt inte riktigt räckt till. Lite trist, men that´s life...
 
Lilltrollet här hemma vaknar mellan 5 och 6 på mornarna, så det börjar väl bli hög tid att nanna kudden nu... :) natti natt!


5 kommentarer:

 1. Jag förstår att du återvände dit... en riktig guldgruva för inredningsnördar (positivt menat):-) Det ska bli spännande att se vad du fick med dig hem! Fast... allt passar nog som handen i handsken i ditt hem! I like! Du, vilka fina bilder det blev på er i fotograferingen. Jättekul att ha sådana... kul att ta nya om några år, och sedan nya om några år :-) Ha en go Mors Dag!

  SvaraRadera
 2. Åh butiken ser jättemysig ut. Ska bli kul att se vad det blev för fynd! Ha en go kväll. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh det är så himla fint när det är sådär rustik-inspirerat!

  SvaraRadera
 4. Verkar vara en riktig guldgruva. Spännande att se vad damen kommit hem med :)

  SvaraRadera
 5. Åh, såg fint ut!
  vakna mellan 5-6 är standard här också, plus ett par uppvak på natten. Så jag borde också lägga mig nu! :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica