lördag 12 januari 2013

Hipp hipp hurra...

... för min älskade älskling som fyller 36 år idag! Moltas och jag firade honom i morse, då han fick skjorta och kalsonger av mig och denna pappamugg av sonen... :)
 
 
Hela lilla familjen tog senare en sväng till IKEA där vi käkade lunch och handlade lite smått. Bland annat fick denna pläd följa med oss hem.
 
 
Den reades och kostade bara 59 kr... alldeles för lite för att lämnas kvar i varuhuset tyckte jag! :) Riktigt mysig är den. Och fint grå!
 
Nu har mannen min och jag precis käkat god middag bestående av baconlindad kyckling med gräddsås och fräst sparris, mumsfilibabba! Och snart hoppas vi på ytterligare ett mumsfilibabba... jag har nämligen gjort LCHF-chokladbollar. För första gången... Så nu är vi (som är chokladbollsälskare av värsta sorten!) spända av förväntan över hur dessa smakar! Jag hittade flera olika recept som lät goda, så jag tänkte att jag provar en annan variant nästa gång, och recenserar samtliga recept vi testar här på bloggen. Så imorgon kommer jag med ett utlåtande på detta första recept, och betygsätter 1-5. :)
 
Nu: kura ihop sig under nya pläden och låta middagen sjunka lite... så att det får plats några - förhoppningsvis goda - chokladbollar om en liten stund! ;)
 
Hoppas ni också har en fin lördagkväll!

7 kommentarer:

  1. LCHF chokladbollar spännande, kikar in imorgon för recensionen. Vilket fynd pläden var 59 kroner jisses, grymt snygg. Njut lördagen. KramisarTina

    SvaraRadera
  2. Gratta maken så mycket:) Chokladbollarna vill jag också gärna höra mer om!

    Fortsatt fin kväll//Åsa

    SvaraRadera
  3. Hihi, vi åt också baconlindad kyckling ;) Med pot.kroketter å rosépepparsås ;)
    Jaså, de rear den ännu mer nu? Tittade på den i mellandgarna då den reades för 99, el 79 ;)
    Kram, kram och grattis till din älskling, på födelsedagen!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Ett stoooort grattis till maken! Bra månad att fylla år på :-)Den där pläden är jättefin!! Men fotografiet som du visar den i går inte av för hackor!! Jösses vad snyggt det blev! Kanonbra fixat! Här blev det en skål godis som försvann till en god film, men chokladbollar hade gått lika bra :-) Mmmm!

    SvaraRadera
  5. Hej igen! I mitt kommande inlägg ( söndag morgon) finns något för dig :-)

    SvaraRadera
  6. Hi hi precis den där filten köpte jag sist jag var på IKEA. Jag kunde inte låta bli och priset :-) Wilma älskar den filten. Hon är så varm av sig och den är mysig och lagom "tjock" för att hon ska kunna sitta under och mysa utan att svettas ihjäl.
    Grattis till mannen i efterskott.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken fin kopp! Vart har du köpt den? :-)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica