söndag 6 januari 2013

Hemmagym - del 3

Det tar sig... Bjussar på en sneak peek! ;)

 
Hemmagymmet har redan genererat en del svettningar hos användarna... Nämligen när pjäsen här ovan på bild (ja, inte hantlarna alltså...) skulle bäras in! OMG... Fyra dörrhål skulle passeras på dess resa från bilsläpet till källarrummet. På något obegripligt sätt lyckades mannen min SJÄLV bära det från släpet ner till hobbyrummet... Fråga mig inte hur det gick till, men han gjorde det i allafall! Sicken karlakarl man har! :) Det var ETT dörrhål det (plus en trappa!)... Sen skulle alltså denna makapär snirklas igenom två "hallar" och ytterligare tre dörrhål innan den nått sin slutdestination. Trots att den var isärskruvad till två enheter, var den ena delen fortfarande skapligt tung och otymplig... så att få den genom ett dörrhål och sedan vända 90 grader blev ett smärre projekt! Vi rattade in den både i ett badrum och i ett förråd för att vinna lite svängrum... vid inbaxandet i förrådet lyckades vi även få med oss en rullgardin som fastnade i vårt objekt! :) Shit va vi skrattade... samtidigt som vi skulle orka knöla och lyfta med denna pinal! Men till slut så... en skrapad tapet (inte den helt nysatta tack och lov!) och SEX dörrhål senare var den på plats! Och jösses så bra det blir!!! :)

På tisdag får vi leverans av ytterligare en "kånka-pjäs"... spännande! Fortsättning följer...

Nu blir det soffläge här. Välkomna åter! :)

8 kommentarer:

 1. Det ser ut att bli ett riktigt byggargym! I like! Beach 2013, here we come! Det där med kånkandet av sådana maskiner känner jag igen... löpbandet skulle jag ha upp till andra våning, hehe.

  SvaraRadera
 2. ojojoj... värsta träningspasset, redan alltså!
  Så bra det kommer bli!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Spänannde med gymmet. det kommer garanterat att bli superbra i gymrummet.
  Ha nu en trevlig dag:-)

  SvaraRadera
 4. Snyggt & Bra det kommer bli...tapeten super!!!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Byggargym gillar jag också! Om jag har ett uppehåll i träningen någon gång så kan jag aldrig lära mig att ta det lugnt i början... utan kör på som jag gjorde innan. Suck! Hittills inga skador iallafall :-)

  SvaraRadera
 6. Suveränt att ha ett gym hemma o så snyggt oxå. Ska bli spännande att se när allt är på plats. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Hej! Har precis "hittat" din blogg och fastnade direkt. Vad fint ni har det! Är lite nyfiken på vad du har för gardiner, har nämligen själv mkt svart och vitt hemma och mitt problem är att hitta snygga gardiner. Hälsningar Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack! Va kul att höra!!
   På bilderna som finns under fliken "Vardagsrummet" hade jag gröna sammetsgardiner, och en svart längd ihop med den gröna på ena sidan av fönstret. Nu har jag dock avvecklat det gröna här hemma och har då istället gråa linneliknande gardiner. Jag tycker att det är fint att bryta av det svartvita med grått och trädetaljer. Mjukar upp det hela lite. I köket har jag gråa raka, enkla linne"kappor". (De syns nog på några av bilderna under "Köket"-fliken.)
   Lycka till med dina gardiner, och välkommen hit igen!
   Hälsningar Jessica

   Radera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica