söndag 27 januari 2013

Insekter i inredningen

Igår var lilla familjen på EM i Uppsala. Mannen och jag hade nämligen varsin wrapp på 100 kr att spendera där! :) Wrapp är väl ändå en smått fantastisk grej... har ni inte den appen rekommenderar jag er att skaffa den. "Gratis är gott" liksom... :)
 
Det fanns mycket fint på EM nu, och dessa två ljuva ting blev våra för under hundringen!
 
 
En trollsländeljuslykta...
 

...och en fjärilskudde!
 

Mannen hoppade väl inte direkt jämfota av glädje över ytterligare en kudde till den redan ganska fulla soffan, men det var inte heller tvärnej... tack, tack älskling! :) Och ljuslyktan är verkligen mysig... ser så läckert ut när målningen på insidan lyser igenom när man har den tänd.
 
Söndagkväll igen... Imorgon startar ännu en ny, orörd vecka. Spännande att se vad den har att erbjuda!
 
Må väl.

2 kommentarer:

  1. Åh, den där lyktan har jag också och den är sååå fin! Den vann jag ju med din förtjänst :-) Jag tänder ljusen i dem varje kväll! Kudden är också fantastiskt snygg! Jag supergillar insekter i inredningen... hur snyggt som helst! Att det är svartvitt blir ett stooort plus :-) Wrapp? Det har jag aldrig hört talas om! Det får jag allt spana in! Bra tips med EM! Ha en go start på veckan!

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka fina saker du köpt! Som här då med kuddar... Inte är han överförtjust, men heller inte så han hindrar mig ;) Men visst åker någon kudde ner på golvet emellanåt ;)
    Ha en fin start på nya veckan!
    Kram /Maria

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica