tisdag 22 januari 2013

Lampslinga


Bild från Granit.se

En sån här lampslinga från Granit har länge stått på min wish list. Och igår fick jag en av min älskade man! :) Nu ska den bara hängas upp. Självklart har jag redan tänkt ut en plats åt den... :) Hoppas att det blir så bra som det ser ut i mitt huvud!

Apropå Granit... Butiken i Uppsala ska tyvärr stänga. :( Sista öppetdagen är nu på söndag. Jättetrist tycker jag... Det finns ju så mycket fint och fiffigt i den butiken!

Bye for now!


5 kommentarer:

 1. Neeeej, ska de stänga? Usch vad tråkigt!!! :(
  Jag vill också ha den där lampslingan...kanske borde passa på innan de stänger då.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nääää, den får inte stänga!!!! :( :( :(
  Tack för upplysningen i alla fall... Men sååå trist!
  Jag vill också ha den lampslingan, men jag vill ha den ute, på en uteplats, som jag inte har... och inte vet om den ens kommer bli av hihi...
  Ha en fin onsdag fina du!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Lampslinga har också stått på min lista.Vad trist att de ska stänga i Uppsala.Granit är ju en toppen butik med bra förvarinssaker bla.Man kan ju hoppas på att de nångång startar en webbutik för dem som inte har butik i sin stad.Kram a

  SvaraRadera
 4. Den där lampslingan hade jag gärna också haft här! Kanonfin ju!!! Granit har mycket fint... tyvärr inte en enda butik i närheten av mig! Det blir GBG i så fall :-) Synd att de ska stänga "din" butik! Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 5. Lyckost! den har jag oxå önskat mig länge!
  Fin blogg du har!

  /S

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica