lördag 19 januari 2013

Do more of what makes you happy

Poster och ram från Lagerhaus.

Gillar budskapet i denna tavla som vi har i vardagsrummet. Så sant. Eventuellt lever vi ju bara en gång... så då lär man ju passa på att njuta! :)
 
Ikväll har det blåsts upp ballonger och slagits in paket här hemma... vår älskade lillkille fyller nämligen 1 år imorgon! (Kan inte fatta att han redan är ETT år..!) Då blir det kalas! Vi ser fram emot att se hans reaktion över ballongerna som hänger lite här och där. Han är nämligen väldigt mycket för att peka på saker och ting, och märker direkt när man har flyttat på något, eller satt upp något nytt på väggen till exempel. Så vi gissar på pek-mani imorrn! :)
 
För er som är nyfikna på LCHF-chokladbollstestets del 2 så redovisas den i början på kommande vecka. Avsmakning gjordes ju nämligen häromdagen... :)
 
Natti natti från Bälinge.

4 kommentarer:

 1. Visst ska vi ta vara på livet och göra mer av det som gör oss lyckliga!
  Så mysigt med 1:årskalas! Minns mina döttrars 1:årsdagar :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Stooort grattis till lillkillen! Inte dåligt att han är så uppmärksam att han till och med ser när du flyttat runt lite saker!! Han har huvudet på skaft! Spännande med ballongerna :-) Kul att se reaktionen! Ha en rikitgt kul dag i morgon!

  SvaraRadera
 3. Åh, den där affischen är så fin! Är lite sur över att jag aldrig hann få tag på en sån... :/

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica