torsdag 13 december 2012

Loppis igen

Igår var min snälla pappa här och agerade barnvakt några timmar. Jag passade då bland annat på att besöka två av stans second handbutiker, Helping hand och Kupan. Min förhoppning var att hitta några klädesplagg till mig själv... Men självklart hittade jag ingenting i den kategorin, då jag för en gångs skull var själv och inte behövde ha med en barnvagn till en provhytt... Blev däremot fyra andra grejor, tre till Moltas och en till mig själv!


En pysslig "Bygga-sats" för 40 kr (inte aktuell för lilltrollet än på några år, men för besökande äldre barn kanske?), en charmig Tummen-body för 15 kr, och ett jättefint djurpussel för hela 10 spänn..! ;) Djurpusslet mottogs med stor entusiasm! Och pusselbitarna gick ju dessutom att ha som napp..! :)


Det här var alltså Moltas tre saker, men jag sa ju att det även blev något till mamman... Den prylen genomgår i just detta nu en make over, så den får jag återkomma till om någon dag! :)

Blev så överraskad när jag tittade i Bygga-lådan... Inuti låg en lapp med en hälsning från de två pojkar som ägde lådan före oss! Gulligt, kul och personligt tycker jag! :) Kanske vi kan ta ett kort på Moltas, när han om några år leker med Bygga-satsen, och skicka till de två pojkarna...

Jag har blivit riktigt loppis-biten jag... Såg den här annonsen i förra veckan och är lite nyfiken på att åka och besöka dessa två.


Båda ligger i det område där vi bodde innan vi flyttade till vårt hus här i Bälinge, men jag har aldrig varit till någon av dem. Säkert små, men fynd kan ju hittas i en ynka liten låda! ;)

Nä, nu ska jag gå ner i källaren och göra klart mitt lilla make over-projekt... Bye bye!

3 kommentarer:

 1. Perfekt att fynda på loppis! Jag var lite anti mot loppisar tidigare, men har också blivit helt hooked :-) Tur att man kan ändra åsikt :-)

  SvaraRadera
 2. Spännande med makeover projekt, det vill vi se mer av:)

  Fin fredagskväll/Åsa

  SvaraRadera
 3. Älskar loppis! Längtar till i vår och sommar när man lätt hittar uteloppisar också!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica