söndag 21 juli 2013

Nytt i hallen & dejt

I förra veckan överraskade ju mannen min mig med att köpa IKEAs Stockholm Rand-matta som jag pratat om så länge. Men dessförinnan hade han faktiskt överraskat med en annan matta... nämligen en dörrmatta i hallen! Det var när han va på Arge Kaj (typ som gamla Galne Gunnar...) för en tid sen som han såg denna matta som han blev förtjust i. Han mmsade en bild till mig för att kolla vad jag tyckte om den - han vet att det är lite väl riskabelt att överraska mig alltför mycket på just inredningsfronten... hihi! ;) - och jag svarade med en tummen upp. Han köpte den inte då, men däremot så låg den plötsligt på plats hemma några veckor senare! :)
 
 
Jag tycker att det är såååå kul när mannen engagerar sig i inredningen. Och som tur är har vi oftast samma smak..! Hihi...
 
 
Jag hade tänkt skaffa en typ jutematta som dörrmatta, men nu blev det denna istället, och jag tycker att den passar riktigt bra.
 
Så här ser vyn ut från altandörren i köket, mot hallen.
 
 
Min fredag gick i kärlekens tecken... då hade nämligen mannen min och jag en dag på tu man hand! :) Det blev lite shopping (hur lyxigt är det inte att kunna strosa i klädaffärer utan barnvagn!?), mjukglass vid ån, god restaurangmiddag och biobesök. Lovely... Vi såg The lone ranger med Johnny Depp, riktigt underhållande tyckte vi båda. Äventyrlig och rolig. Självklart skapligt överdriven titt som tätt, men det hör väl liksom lite till... :)
 
Oj va jag tycker att det är värdefullt med dessa på tu man hand-tillfällen. Både för mig själv, mannen och lilltrollet! Och lika mycket som jag längtar efter dessa tillfällen, lika mycket längtar jag efter Moltas när dejten börjar lida mot sitt slut. KÄRLEK. :)
 
 
 
 

15 kommentarer:

  1. Det blev jättefint med mattan!

    De är värdefulla de där stunderna där man får vara själva utan barnen. Där man får prata utan att bli avbrutna hela tiden. :0)

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Kul med delat intresse! Mattan blir en fin kontrast till det vita!

    Härligt med egen tid! Det är viktigt :-)
    Ha det riktigt gott!

    SvaraRadera
  3. Så fint ni har det. Härligt med lite egentid, det är viktigt.
    Ha en underbar dag.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  4. Så snygg, & vilken man du har!:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Blev super snyggt med mattan, passade väldigt bra hos er :)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. vilken härlig hall, och vilken man! :)

    Pappelinamattan har jag med, älskar den :)

    SvaraRadera
  7. Jag håller med dig precis! Stunder på tu man hand är så viktiga och mysiga. Men inget slår ju att komma hem till de små skatterna man har hemma:)
    Jättefint det blev i hallan, din man han kan han;) Och så snyggt från köket, gillar allt!!

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  8. Vad glad man blir när mannen intresserar sig för inredningen, mattan är superfin o passar perfekt i er fina hall. Härligt med egentid det behöver man i småbarnsåldern. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  9. Härligt med egentid. Man uppskattar sådana stunder mer när de inte inträffar så ofta också!

    Hittade till din blogg när jag surfade efter inspiration till vårt byggprojekt. Har surfat runt lite i ert vackra hem. Mycket fint. Jag återkommer :-) Hälsningar Jennie

    SvaraRadera
  10. Fint! Ja, jag och mannen tycker också oftast lika när det gäller inredning, även om det oftast är jag som lockar med saker till köp ;)
    Jag har aldrig varit in på Arge Kaj, faktiskt. Trodde det var enbart kläder?
    Stunder på tu man hand med sin kärlek är viktig för alla parter, precis som du säger. Var noga med att ta er sådan tid när ni har små barn! Ja, även när Moltas blir större förstås ;) Jag tycker det är viktigt att få vara just "man och kvinna" eller "tjej och kille" och inte bara "mamma och pappa" om du förstår vad jag menar. Ha nu en trevlig helg!
    Kram fina!
    /Maria

    SvaraRadera
  11. Ja, dejt med mannen är det härligaste man kan tänka sig och gör att man blir en bättre förälder. Snygg matta, men jag blev ännu mer sugen på gummimattan under, riktigt snygg!

    SvaraRadera
  12. Superfräsch hall!! Ja, visst är det härligt när alla i blir engagerade i att ha det fint hemma!=)) Så mysigt också med er kärleksdag! Det behöver vi alla ha ibland! Sedan att vi oftast sitter och pratar om barn, inredning, jobb mm, är ju en annan femma!=))

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  13. Vilken fin hall och läcker dörr matta.
    Vilken man du har! Överraskningar och samma smak i inredning, fantastiskt!
    Visst är det härligt med stunder på tu man hand, man behöver verkligen det, det är nyttigt för förhållandet.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  14. Så snyggt, snygg hall och vilket kök ni har:) Ha det bra, kram emma

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica