måndag 1 juli 2013

Hanging + filmtips?

Apropå det här med att flytta runt saker som jag nämnde igår... vår apa har nu bytt plats... nu hänger han i taklampan ovanför soffbordet. :)
 

Apropå nåt helt annat så har jag tänkt ta tag i min inläggsserie "Test av LCHF-chokladbollar" igen, och göra några fler test. Så nu vill jag ha tillbaka mitt smaksinne! Lite svårt att göra smaktest annars... :)

Apropå ytterligare nåt annat... :) mannen min och jag tänkte ta och gå på bio på tu man hand inom kort, något vi inte gjort på väldigt länge! Ser verkligen fram emot det! Tänkte därför passa på att fråga er om filmtips... jag känner mig helt lost på den fronten just nu. Så, är det någon av er som kan tipsa om en bra film som går på bio nu? Typ av film spelar ingen roll... kan vara komedi, action eller drama, bara den är bra! :)
Tack på förhand!

 

5 kommentarer:

 1. Tyvärr.... går så sällan på bio. Sist var iofs i slutet av maj, då såg vi Jakten med Mads Mikkelsen. Men den går ju inte längre.... Bra var den iaf. Den store Gatsby, ska visst vara bra, har jag hört!?
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Döfräck bild! Där passade ju apan bra :-) Tyvärr är jag lika lost på biofilmerna... Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Så coolt apan hänger där!! Jag och min sambo hänger alldeles för sällan på bio. Däremot såg vi en jättebra film för inte så längesen; "en oväntad vänskap". Men den är nog inte särskilt ny längre så ne, det vart inte mycket tips från mig:)

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 4. Snyggt där..med apan:)

  Dåligt med biotips här med!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Jag var och såg Camilla Läckbergs Tyskungen i förra veckan, riktigt bra och spännande. Vart positivt överraskad, var mycket bättre än vad jag trodde. Rekommenderas :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica