söndag 30 juni 2013

Tidningskorg

Det bidde en tidningskorg av den korg jag fyndade på Privaloppisen. För tillfället står den i "vita rummet" som vi kallar det, det rum där vi har förvaring av pärmar, papper och sånt.
 

Montering av ny tröskel mellan hall och Vita rummet är en av de grejer som står på vår To do-list... tillsammans med X antal andra grejer! :) Men nån gång så...
 Idag är det smak- och luktsinne noll för både mannen min och mig... va trist det är att inte känna smak! Snopet när man ska ta en tugga av något gott liksom... bara att inse att man får vänta med intaget av gottigheter tills man känner vad det är man stoppar i sig. :) Vi är fortfarande så pass vissna båda två, så det blir inget jobb för min del imorrn heller. Segdragen förkylning det här...

Två arbetsveckor kvar till semester nu... jihaaa!

Och hörni... fler privatloppisfyndredovisningar kommer... :)
 

4 kommentarer:

 1. Så mycket fina fynd du gjort!!! Gillar verkligen korgen! Passar bra som tidningskorg!
  Krya på dig nu och vila ordentligt!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Sååå snyggt! Verkligen superfina fotografier på ett snyggt stylat hem! Ena snygga fyndet efter det andra... verkligen en skatt du har hittat!

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det! Jag förstår om du längtar efter semestern.
  Om du måste köpa in några lampor, så måste jag tipsa dig om denna sida: http://swelamp.se . Där finns hur fina lampor som helst.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Låter jobbigt med segdragen förkylning - hoppas ni kryar på er fort!! Sommarvarmas från Emma

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica