måndag 17 juni 2013

Invigning...

...av våra nya cyklar!
 
Vi har faktiskt inte haft några cyklar sen några år tillbaka. Men igår var mannen min och Moltas och köpte två stycken. Sjösala Mariedal bidde det, för oss båda faktiskt! Det är en sån där klassisk "tantcykel" med rundad ram, bred och skön sadel och cykelkorg. :) Karln hade tänkt köpa en herrmodell, men när han kom på att han ska ha en barnsits där bak, tyckte han det verkade nästintill omöjligt att kunna svinga upp benet över ramen... (ordet vig passar liksom inte så bra ihop med min älskling... :) )  så det blev en tanthoj för honom med! :) Vi hade velat ha en svart och en vit, men nu fanns det bara två vita, så då fick det bli dom... så nu är det bara likadana träningsoveraller som fattas! ;) Från början hade vi tänkt köpa två begagnade cyklar, gärna Monark, men efter flera ringningar på blocket-annonser, la vi ner det... det här med försäljning av stulna cyklar verkar ju dessvärre vara omåttligt populärt... trist.
 
Redo för hojtur.
 
Moltas och pappan smygpremiärcyklade en kortis idag, och sen när jag kom hem tog hela lilla familjen en tur. Det blev en sväng till Ulva kvarn som ligger 5 km härifrån, där vi stannade till för att kasta stenar i vattnet, innan vi vände hemåt igen... Mysigt! Och Moltas verkade tycka att cyklingen var helt ok, peppar, peppar... :)
 
 
Bye for now, kära läsare!

1 kommentar:

 1. Snygga cyklar! Bra val!
  Jag köpte också ny cykel förra sommaren! Tanthoj, i gräddvitt med brun sadel och rottingkorg. Älskar den!
  Fnissar lite åt det där med lika träningsoveraller... Mannen min fick en snygg "Solsidan" badrock från Hemtex, i present av sina föräldrar igår. Då ville ju jag så klart ha lika ;) Och.... mannen sa... "som att ha lika träningsoveraller... " ;) Nu har vi i alla fall lika, mannen var in och köpte den sista i min strl. Tur igen! ;) :)
  Kram fina!
  /Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica