söndag 4 november 2012

Zelected by Houze

Igår blev jag riktigt inspirerad när jag läste ett inlägg på bloggen Inreda med mera. Det stod nämligen om företaget Zelected by Houze som säljer inredning via hemmapartyn. Jag hade aldrig hört talas om just det här företaget, men efter en titt på deras hemsida blev jag riktigt sugen på att själv bjuda in till ett sånt party... Tror bestämt att jag ska ta och göra det! :) Är det någon av er som säljer deras produkter, har varit på ett ZbH-party eller agerat värdinna på ett sånt?

Här bjussar jag på några bilder från deras höstkatalog. Finns mycket därifrån som mer än gärna skulle kunna få flytta in hos oss... :)


Apropå flytta in... Idag var Moltas och jag på loppis i Fyris Park i Uppsala. Han åkte i ryggbärselen och fick många att dra på smilbanden när han satt där och hojtade och flinade... Det kanske var tack vare honom som det gick så lätt att pruta idag! ;) Fem saker inhandlades och jag känner mig helnöjd med mina fynd! Mer om dem i ett annat inlägg. :)

Hoppas ni haft en fin helg. Nu ser vi fram emot en helt ny och orörd vecka!

4 kommentarer:

 1. Känner inte till just dem, men jag kommer så klart och shoppar loss!!! ;)
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Neej, de har jag aldrig hört talas om, men allt såg ju verkligen fint ut:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilka inspirationsbilder! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hejsan. Råkade av en slump in på din blogg när jag googlade på Zelected by houze. Har själv haft ett par homepartyn och jag kan varmt rekommendera att du kan ha ett själv. De har så fina saker och jag tycker inte att de är så vansinnigt dyra som vissa andra homepartyföretag kan vara. Om jag nu ska klaga på något så skulle det i så fall vara själva upplägget med frakten och att alla som beställer betalar 52 kr i frakt. Sånt kan ogillas av en del som tycker det är dyrt, men sen får man också räkna med att kartongen/kartongerna som kommer väger en hel del. Jag löste det på så sätt att grejerna kom hem till mig, där jag sen plockade upp allt, bockade av och lade i papperskassar till var och en. Sen betalade alla direkt in på mitt konto. Fakturan kommer med i kartongen.
  Lycka till med ditt Zbh party:)
  Mvh Eva i Degerfors

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica