fredag 23 november 2012

Bild till reklambyrå

Häromdagen blev jag kontaktad av en reklambyrå som var intresserad av denna bild som jag tagit i vårt vardagsrum... för användning i ett inredningssammanhang! Gissa om jag svarade ja?! :)Jättekul tycker jag! Som amatör i allra högsta grad, både vad gäller inredning och fotografering, känner jag mig väldigt smickrad av denna förfrågan... Ååååå va glad jag blev! Det är inte nåt jättestort sammanhang den ska användas i, men ändå... Jag blev nog iallafall 1.68 m lång av detta! ;) (Va 1.66 innan.) Och jag får dessutom betalt för det... Jo, man tackar! :) Några extra slantar i den ack så tunna mammaplånboken tackar jag ju inte direkt nej till. Återkommer självklart angående det här när bilden "kommit ut"... :)

Fredag idag! Och mannen min ska komma hem tidigare från jobbet... Härligt! Innan dess ska Moltas och jag iväg och handla lite, och mamman ska försöka hinna städa lite... Inte superenkelt med en liten kille som anfaller dammsugaren och som ska klättra på allt som mamman dammtorkar... Så vi får väl se hur mycket städning det blir innan kvällen! Hjälp med uppackningen efter handling brukar jag iallafall få..! :)

Vår lilla hjälpreda!

Ha en fin fredag allihopa! Här utanför Uppsala strålar solen just nu... Vackert.


10 kommentarer:

 1. Grattis va häftigt att dom vill ha din bild :-) Men så är ju bilden riktigt snygg oxå. Du är duktig.
  Moltas börjar bli så stor. Ska bli spännande på söndag med alla barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carola!
   Ja, söndagen ska bli riktigt mysig!
   Kram

   Radera
 2. Kul! Bilden är snygg så det förstår jag att de fastnat för den.:-) Stina

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt, grattis! Du har så fina bilder och jag brukar undra vad du har för filter, eller vad det kallas. Det lär du ju nte avslöja nu :)

  SvaraRadera
 4. Jättekul!! Stooort grattis! Jag förstår varför de vill ha bilden... jättefint inrett! Spännande att se var den hamnar någonstans :-)

  SvaraRadera
 5. Jätte...Jättekul, va spännande...men så är ju bilden superfin också:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Grattis! Jättekul! Bilden är fint tagen och du har inrett personligt, så jag förstår mycket väl att de vill öåna bilden! Njut av känslan!
  Trevlig helg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Du är en stjärna! Fin blogg! Grattis/Gunilla Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica