måndag 26 november 2012

Knytisfika för 31

Igår hade vi knytisfika här hemma, med vårt fantastiska kompisgäng. Många av oss i gänget har hållit ihop under många år, vissa ända sedan tonåren och några till och med tidigare än så. Med åren har konstellationen ändrats något, främst genom att barn har tillkommit, men även några nya vuxenmedlemmar har adderats till gänget. Numera hör det till ovanligheten att alla, alltså både barn och vuxna, ses samtidigt. På bröllop och andra fester är ju sällan alla barn med till exempel. Men igår var nästan samtliga samlade. Vilket innebar att vi var 17 vuxna och 14 barn/ungdomar! :) Underbart! Huset sjöd av prat, skratt, stoj och även ett och annat barngråt.

Vi hade alltså knytisfika. Varje familj tog med sig något i fikaväg, vilket ju resulterade i en dignande fikabuffé! En smidig och rolig variant på fikabjudning tycker jag. Man fick givetvis själv välja om man ville baka själv eller köpa färdigt, men här kom alla med hembakt minsann! :) Så det blev ju även ett bra tillfälle att få smaka sånt man kanske inte själv brukar baka. Mycket gott var det kan jag säga... Mums!

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har så fina vänner. Det är verkligen värdefullt. Och det är alltid lika kul när vi ses... Det finns många lustigkurrar i gänget, så skrattmusklerna brukar gå på högvarv på våra träffar! Och ett gott skratt förlänger ju livet som ni vet... :) Jag hoppas och tror att vi kommer att hänga ihop i många, många år framöver. Vårt guldgäng.
Tack alla inblandade för en mysig eftermiddag, gåvor och goda bakverk!

3 kommentarer:

 1. Låter underbart! Vilken bra idé med knytisfika!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt det låter, å så gott det ser ut:)

  SvaraRadera
 3. ÅH så mysigt det ser ut! Perfekt att ordna knytisfika ju:)

  Kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica