lördag 24 november 2012

TallstjärnorDet måste vara allt julpyntsprat här i bloggvärlden som gjort det... Att jag blivit så inspirerad... Aldrig förr har jag väl varit så sugen på att julpynta som i år! Och före första advent till råga på allt! Ur led är tiden... ;) Så igår gluttade jag ner i en av julkartongerna...och såg mig själv plocka fram några små metallstjärnor... Så nu hänger dom där i vår torra tallegren i vardagsrummet... Tallstjärnorna! :)

Nu pudra näsan och sen iväg på tjejmiddag! :) Trevlig lördagkväll på er!

5 kommentarer:

 1. Sååå snyggt och genast stämningsfullt! Vilka vackra milda färger det är i bilden, så behaglig färgskala. Jag är också jättesugen på att tjuvstarta pyntningen I år, kanske kan det också bero på att advent är lite senare i år :) Lite pynt blir det nog idag tror jag :) Ha en fortsatt härlig helg!

  Kramar Jennyn

  SvaraRadera
 2. Ja, det är roligaste tiden nu vid advent! ;) :)
  Hoppas du hade en kul kväll igår!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Fin fin stjärna.Har också fått lite mer jul känsla nu.Men det får bli sparsmakat ändå.Men hyacinter vill jag ha nu!hoppas du hade en trevlig kväll med dina vänner,kram!

  SvaraRadera
 4. Så kul!! Grattis med bilden! klart du ska sträcka på dig och vara stolt!!!

  Ja denna veckan får nog stjärnorna i fönstrena komma upp. Jag brukar hålla mig till dagen innan första advent men ibland får man ju ändra sig:-)
  Här är grått och ruskigt idag!
  ha en fin söndag
  kram

  SvaraRadera
 5. Snygg stjärna, tycker om att pyssla så här i adventstider, det känns aningen
  lättare då under dessa mörka dagar:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica