fredag 2 november 2012

Enkelt och vackert

Jag gillar uttrycket "I det enkla bor det vackra".
 
 
En torr kvist i en flaska bor i ett av våra hallfönster just nu. Jag tycker om att ta in naturen i inredningen. Små ting kan göra så mycket för känslan!

Idag har mannen min varit ledig och vi har spenderat dagen på Gräsö, vid mina föräldrars sommarställe. Det är något visst med havet och dess omgivningar... Mäktigt och vackert alla årstider.
 

Nu blir det low carb-pannkaka med bär och grädde här hemma... Mums! :)
 
Önskar er en trevlig fredagskväll!
 

6 kommentarer:

 1. Visst är Gräsö härligt!

  I det enkla bor ofta det vackra. Fin bild!

  Ha en bra lördag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar också att ta i naturen - det blir liksom aldrig fel:)

  Nu längtar jag till Gräsö...igen:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig - enkla, naturliga ting sätter verkligen prägel på hemmet. Underbara bilder. Önskar dig en fin söndag!
  kram

  SvaraRadera
 4. Kan inte låta bli att kommentera, då jag läste Gräsö i din blogg. För några år sen, då jag bodde i Stockholm, hade jag en väninna/kollega, vars familj hade sommarställe där. Så jag har varit där. Idag är jag tillbaka i mitt hemland Finland, har träffat mannen i mitt liv och fått två små barn och bor på en ö, Bergö. Man blir alltid lite nostalgisk, då man läser/ser nåt man känner igen. Det var bara det jag ville säga, samt att din blogg är fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kul att höra! Mina föräldrar är från Österbotten och jag har släktingar där, så vi har varit där mycket när jag var mindre.
   Välkommen hit till min blogg igen... :)

   Radera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica