söndag 11 november 2012

Myshelg

Hotellet. Bild lånad från Radisson Blu.

I helgen har mannen min och jag haft myshelg i Stockholm. Så himla trevligt, roligt och avkopplande. Kändes hur lyxigt som helst att bara få strosa runt planlöst, ta en fika, kika i affärer och inte ha några som helst tider att passa. För att inte tala om sovmorgon och hotellfrukost... Underbart! :)

Fikapaus...

Samtidigt saknade vi vårt lilltroll en massa... Fast på ett positivt sätt! :) Skönt att vara själva ett dygn och sen mysigt att få komma hem till sonen igen. Jag tycker att det är sååå mycket värt att någon gång ibland få göra något på tu man hand. Bra för både förhållandet och för föräldraskapet.

Förrätten på Linguini.

Vill passa på att tipsa om restaurangen vi åt på igårkväll; Linguini. OMG säger jag bara... Bästa pastan ever! :) Stället är litet och trångt...och alldeles... alldeles underbart! ;) Jag hittade detta Lady & Lufsenmysiga källarvalv på Trip advisor, där det låg på tredje plats av Stockholms restauranger. Både mannen och jag var HELnöjda! Ligger på Frejgatan, nära Odenplan.

Och förresten... Inte bara mannen och jag som haft myshelg... Moltas har ju myst med mormor och morfar, så han har ju också haft en riktig toppenhelg! Hela familjen nöjd och glad! :)

Har ni också haft en bra helg?

4 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter! Det är fint att få sådana stunder tillsammans :)

  SvaraRadera
 2. Så skönt det låter, underbart att få mysstunder ihop, både för er och Moltas:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få komma iväg på hotellweekend! Det behöver man ju ibland:)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Mysigt! Härligt med riktig kvalitetstid!
  Ha en underbar tisdag

  Kram Johanna

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica