torsdag 22 november 2012

Fyndat hos föräldrarna... IGEN!

Det finns sannerligen både ett och annat fynd att hitta hemma hos mina kära föräldrar... de senaste i raden är dessa gamla sätteri-kast!
 

 
Min pappa hade tryckeri förut, och det är därifrån de här lådorna, eller kasten som det ju heter, kommer. I facken förvarades mellanläggsbitar av bly, olika storlekar i olika fack.
 
Jag tycker att de är urcharmiga! Och tror att de (eller ett av dem) skulle se rätt läckra ut på den nya griffeltavelväggen i köket... :) Har dock inte tänkt ut vad jag i så fall skulle ha i dem, men det känns ju i och för sig som ett lyxproblem! Vid en pyssel/arbetshörna skulle de nog passa klockrent för pysseltillbehör, men i ett kök känns innehållet inte lika givet... förslag någon? :)
 
Imorrn är det freeeeedag! Härligt!!!

4 kommentarer:

 1. Underbara "lådor" !!! Vilka skatter!
  Köket... hm, kommer inte på något smart... men pysselsaker! Topp!
  Ha en fin fredag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. små glasburkar med kanske torkade örter eller typ cupcake-strössel? :) du kommer säkert på nåt smart och/eller fint :) kanonfin blogg!!
  /Pilly

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips och fina ord!
   Välkommen åter! :)

   Radera
 3. Sådana där hade mamma på väggen när jag var liten. Stora sådana med olika stora fack. I facken förvarade hon grisar av alla dess slag....tror folk samlade på saker på ett annat sätt än nu. Hon har inte sin grissamling kvar i alla fall :) Men kasten blir ju finare och finare med åren....precis som vi kvinnor ;)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica