torsdag 14 mars 2013

Torsdagsinspiration

Ett härligt hem från Stadshem...


  En fråga till er som får till era bilder så snyggt... så att både liggande och stående bilder får samma bredd... hur gör ni? Som ni ser här ovan blir mina liggande bilder alltid mycket mindre än de stående. I nuläget väljer jag "Extra stor" på de stående och "Stor" på de liggande, och då blir de ju såklart inte lika stora. Men väljer jag "Extra stor" på de liggande blir de för breda... Så hur sjutton gör man?

Idag låg nya numret av Plaza Interiör i brevlådan - jippie! :) Så nu blir det titt i den samtidigt som jag gluttar på Sofias änglar... med hushållspapper nära till hands... brukar bli många tårar till det programmet här.

Imorgon freeeeedag!!! Härligt värre... Go´kväll!
 


5 kommentarer:

 1. Sååå snyggt! Jag gillar allt, men ett extra plus för tegeln som kommer fram och det ljusa och fräscha... ja, en härlig mix med andra ord :-) Mina liggande bilder blir också mindre... så ingen hjälp från mig inte... sorry! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Tack för din omtanke!
  Underbara bilder!!!
  Mina liggande bilder blir inte mindre, men det blir samma proportioner. Som om man vänder ett 10x15-foto åt olika håll....
  Jag förminskar mina bilder (antalet pixlar?) först i datorn, och kan då välja anpassad, t ex. Och då brukar jag köra 900 på bredden, eller höjden. Sen kan jag välja stor, liten, eller ursprungstrl. m.m... Vet inte om detta var till någon hjälp egentligen? ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Underbar inspiration! Älskar det där hemmet och inte minst tegelväggen i köket. Stort Vill ha på det!!:)

  Fin fredag! /Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, älskar dina inspirationbilder! Jag vill alltid göra om allt här hemma :)

  Det kommer mer bilder på vår gillestuga senare, jag lovar! Men tyvärr är vi inte de snabbaste på att renovera så jag törs inte säga hur långt bort dessa bilder är... :) Men det känns bra att det blir så stor skillnad och att det blir så bra! :)

  SvaraRadera
 5. Gu vilka fina bilder! Härlig inspiration!! Kram!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica