fredag 1 mars 2013

Please handle with care

Go kväll!
 
"Please handle with care" ja... så står det på ett kort som just nu sitter på väggen ovanför sideboarden i vårt vardagsrum.


Jag tycker att texten är både charmig och sann! :) Kortet är köpt på Formelle Design som säljer grafiska tryck.
 
På vår tavelvägg i vardagsrummet hänger ytterligare ett anatomiskt hjärta.
 
 
Också charmigt tycker jag! Det här hjärtat är målat av Tovelisa, vars illustrationer kan köpas från bland annat Nordic Design Collective. Jag kan verkligen rekommendera den sidan. Det finns massor av fint där! Sist jag kikade in såg jag flera supergulliga prints till barnrum... jag tror bestämt att jag måste surfa in där snart igen och klicka hem något till Moltas! :)
 
Apropå Moltas så går han nu så pass bra att vi kan gå ut och promenera, hela familjen tillsammans! Fast då blir det såklart kortkorta sträckor, och man ska ha ungefär hur mycket tid på sig som helst... eftersom det ska stannas och pekas på det mesta man passerar! :) Idag när vi skulle gå till affären till exempel, var det en granne som kom gående med en kasse i handen... och då var det kört. Moltas, som är tokig i (eller rättare sagt smått fixerad av) kassar, var ju då tvungen att stanna och peka frenetiskt mot kassen. När vi sedan lyckades gå vidare någon halvmeter, skulle han prompt vända för att gå tillbaka och peka mot kassen igen... älskade unge!
 
Mina älsklingar.
 
Önskar er en god natt!
 
 


3 kommentarer:

 1. Svarta och vita prints är riktigt snyggt :-) Läckra bilder! Kassar? Hihi Lite annorlunda :-) En go kommande lördag önskar jag dig och familjen!

  SvaraRadera
 2. Hej! Fina bilder och tack för tipset, ha det bra Karin

  SvaraRadera
 3. Grafiska tryck är lite av en favorit för mig med. vilken mysig blogg du har :-)

  Hälsningar/Emma

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica