tisdag 5 mars 2013

Loppispryl

Jag vill börja med att tacka för alla värmande ord om vårt reportage i Hem ljuva hem! TACK. Jag blir verkligen glad!!! Jag har fortfarande lite svårt att få in i skallen att vi är med i tidningen... :)

Nu över till något helt annat: Söndagens loppisinköp!

 
Ett minihålslag! :) Jag har ingen aning om hur gammalt det är eller så, men det spelar ingen roll, för jag gillar´t! Mycket! Både gulligt och coolt på nåt vis. Mannen, Moltas och jag hade gått ett varv inne på loppisen, men inte hittat något av intresse. Jag sa att "Jag vill köpa nåt! Kan jag inte hitta nåt för 20 kr?!" Och kort därefter såg jag det - hålslaget! Som blev mitt för en tjuga... :) Some things are meant to be...
 
 
Hålslaget fick ta plats på Indiska-brickan på sideboarden. Blev som en liten lillebror till den gamla skrivmaskinen som står bredvid. Ja alltså, just NU står hålslaget där... kan se annorlunda ut imorgon... saker har ju en förmåga att byta plats rätt så ofta i detta hem! :) Är ni också sakflyttare?
 
Ha en fin kväll!


7 kommentarer:

 1. Men du, vad fräck!!!! Så himla snyggt!! Vilken tur att du inte gav upp! Ett kap!!! Jag visade min man precis din fina gamla skrivmaskin... I like a lot!! Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 2. Glömde... tuuusen tack för tipset med webbutiken! Den hamnade direkt i favoriter :-) Kanon när man kan tipsa varandra om bra butiker och saker!! Tack!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken cool pryl! Sån fin kompis har inte min gamla skrivmaskin ;)
  Har köpt tidningen idag och bläddrat fram till era sidor. Ska läsa ordentligt sen! :)
  Grattis än en gång! Jättefint!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Passar ju perfekt ihop med skrivmaskinen! Men jag vet precis hur det är, imorgon kanske den passar bättre på en annan plats :)

  SvaraRadera
 5. Åh, tack snälla för alla rara ord om oss! Ska påminna dem på tidningen igen att skicka tidning! Har inte sett reportaget ännu! Får köpa en imorgon!
  Såg reportaget i förra inlägget, såg jättefint ut! Tack för att vi fick göra reportaget! Ni är superfina människor!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med tidningsreportaget! :)

  Haha, jag vet inte varför det blir så. Kanske är att man vet att den finns kvar nästa gång också och att man kan köpa den då istället.. Men lampan är riktigt cool! Måste spana in den i verkligheten också.

  Kram!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica