torsdag 28 mars 2013

Påskpynt

Här hemma är det inte mycket som skvallrar om att det är påsk. Det gamla påskpyntet som finns i lådorna i förrådet känns inte direkt lockande att plocka fram... färgglada keramiktuppar och lustiga porslinshönor... inte riktigt min grej längre! Jag hade en tanke om att pimpa några av fjäderfäna, typ måla nån tupp svart, och fixa till några häftiga DIY-ägg, men det har inte blivit av. Så alla fåglar utom en får vackert stanna i lådorna... den enda som får se dagsljuset nu under påsk är en charmig, storfotad höna som flyttat in hos Moltas. DÄR passade den riktigt bra i alla fall. Och han upptäckte den nya inredningsdetaljen direkt! Från skötbordet på andra sidan hallen, började han plötsligt peka på nåt i sitt rum... och jajamensan, det var hönan han såg! Killen har sannerligen blick för detaljer! :)
 
Lite björkris med pärlhönsfjädrar och några "silverägg" har i alla fall hittat in i vårt hem. And I like! :)
 
 
 
Det här med att ha pärlhönsfjädrar är jag ju inte direkt ensam om bland oss inredningsnördar... :) och det förstår jag, för de är ju såååå fina! Svart/vit/grå/bruna och härligt duniga - lovely!
 
Har ni mycket inplanerat denna påskhelg? För oss blir det en alldeles lagom mix av umgänge med nära och kära, och tid för lilla familjen att bara vara. Myspys.
 
Glad påsk på er kära läsare!
 
Ps. Även två påskliljor har flyttat in här, så fullt så "opåskigt" är det ju faktiskt inte! ;) Ds.

7 kommentarer:

 1. Ja, pärlhönsfjädrarna är så fina. Har inga själv. Tror inte det finns i vår lilla stad och jag kommer så sällan till Uppsala eller Västerås. Tyvärr.

  Här blir det stor familjemiddag ikväll och Vårkonst imorgon.

  Ha en fin påsk.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Precis lagom påskpynt i mina ögon :-) Jajamän... en sådan låda med färgglatt pynt står i vår garderob också :-) Ha en riktigt go låååångfredag!

  SvaraRadera
 3. Åh vilka underbara fjädrar!! Mycket snyggt. Ha en härlig Påsk kära vänner! På väg mot påsklunch nu och häng med familjen några dagar, kul! Hörs snart för att planera nya inspirationsdaten ;) Kramar J

  SvaraRadera
 4. Låter som hos oss! Kramiktuppar i grönt, gult och orange göra sig icke besvär, som sagt... ;)
  Gillar ditt pynt alltså! ;) :)
  Här är det lite hemmafix, varvat med avkoppling!
  Kram fina du och glad påsk!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Snyggt, påskpynt helt i min smak. Ha en härlig påskhelg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Ja det är "samma" som här hemma, men även jag kände att några påskliljor behövdes
  det hör ju liksom till:)))

  Ha en riktigt Glad Påsk Kramar Åsa

  SvaraRadera
 7. Kan inte annat än hålla med eftersom det ser precis likadant ut här hemma! Fjädrarna är loooovely!!! Snart måndag och dejt! Längtar! ❤ Pusspuss

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica