onsdag 20 februari 2013

Vårt lastpallsbord i trendrapport

I november förra året skrev jag om att en reklambyrå ville använda en bild från vårt hem. Nu finns den att beskåda i tryck! Den är nämligen med i tapetmärket Midbecs trendrapport Wallop! :)
 
 
Det är ett magasin som visar tapetnyheter från Midbec och trender inom heminredning. I detta nummer lyfter man fram Art Deco och Industri. Och där, bredvid texten "Inred med återvinning", är min bild! Sååååå himla kul tycker jag! :)
 
 
 
Wallopen finns ute hos Midbecs återförsäljare och på midbec.se. Ett riktigt snyggt och inspirerande magasin tycker jag, som ju gillar Industri-looken. Många snygga tapeter också... Tapeten vi nyligen satte upp i gymmet är faktiskt just en av Midbecs nyheter med betonglook. Vi har även sedan tidigare några Midbectapeter här hemma, så att få ha med en bild i just deras magasin känns ju galet skoj!
 
Apropå texten "Arbete pågår" här ovanför, så är det just det som sker under vår källartrapp nu... Mannen min håller nämligen på och bygger en finfin koja till Moltas! :) Den ska tapetseras med en mysig djurtapet, få en mjuk madrass och en massa kuddar som golv och - roligast av allt (hoppas vi!) - ett för dagen nytaget hål i väggen gör att man kan krypa från kojan in till gillestugan, och tvärtom! :) Vi har stora förhoppningar om att Moltas kommer att gilla sitt nya kryp-in! Men mer om detta projekt en annan gång... nu blir det till att slå ihop vingparen för idag. Natti natt!

8 kommentarer:

 1. Så himla roligt!! Den bilden har hamnat på precis rätt plats - i ett magasin som inspirerar! Jag hoppar högt av glädje för din skull! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Åh så skoj att bilden kom i tryck. Supergrattis.
  Mysigt med koja till Moltas. Jag har själv haft tanken att göra just en koja under trappen som är lite outnyttjat utrymme hos oss men det blir nästan för trångt. Förhoppningen är en koja till barnen på övervåningen. Om man bara får tummen ur baken, det vill säga :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Spännande! :-) tänk lyckan om man hade haft ett sånt krypin när man var liten, själv var jag nöjd med utrymmet mellan tvågarderober haha! ;-)

  SvaraRadera
 4. Oj vad kul att få med en bild i en tidning! Grattis! Spännande med en koja, jag väntar nyfiket på att se mer om detta ;) Ha en bra kväll, kram

  SvaraRadera
 5. wow, så häftigt! bilden är ju ursnygg så jag förstår att de ville använda den :)

  SvaraRadera
 6. Så roligt för dig! Gillar din stil och tycker ni förtjänar uppmärksamheten :)
  Midbec gör galet snygga tapeter!

  SvaraRadera
 7. Men så kul att få vara med där! Snygg bild! Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Åh va kul att få vara med där, gillar Midbec´s tapeter:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica