måndag 25 februari 2013

Bygglampor

Vill ha bygglampor ovanför vår köksö! I helgens Aftonbladet Härligt hemma såg jag denna bild... fetgillar´t! :) Precis den lamplösningen skulle jag också vilja ha. I nuläget har vi inga lampor alls ovanför den bänken, så lite belysning där vore inte fel. Mannen verkar inte heller främmande för bygglampsvarianten... :)

Mobilfotat ur tidningen Aftonbladet Härligt hemma

Just den bygglampan som är på bilden ovan finns på Clas Ohlson för endast 99 kr. Så 500 spänn då om vi skulle vilja ha fem stycken. Känns mer än överkomligt tycker jag!
 
Bild från Clasohlson.se
 
En liknande finns på Granit, för 179 kr.
 
Bild från Granit.se
 
Jag tycker ju att det är så rackarns snyggt med lite lagom industri-look... och då passar ju den här sortens lampa som handen i handsken!
 
Äntligen fick jag till detta inlägg... Skulle skriva det här i lördagskväll, men då somnade jag (och mannen också för den delen) i soffan efter mellon, och vaknade runt 4-snåret... hmmm... och då var jag väl inte sådär supertaggad att göra ett blogginlägg direkt! Så på´t igen igårkväll... och vad händer då? Jo, precis samma sak! Vi somnar och vaknar runt 4 igen!!! Men NU så! :) Vaken och ska snart trycka på Publicera!
 
Idag är jag ledig, solen skiner från en klarblå himmel och träden är sådär krispigt vita... underbart! Efter lunch blir det promenad med mina två älsklingar.
 
Önskar er en fin start på denna vecka! 8 kommentarer:

 1. Superbra inlägg!! Jag gillar det jättemycket... gav ett förslag med bygglampor i sovrummet, men nä det gillades inte :-) Det får bli i kommande arbetsrummet istället :-) Coola!! Ha en härlig promenad!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Är ju ännu roligare när man kommer på snygga & bra ideér som inte ruinerar en. Ha en fin ledig dag!

  SvaraRadera
 3. Ja, det var ju en häftig och förhållandevis billig idé!
  Ha en fortsatt skön måndag!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Blev också förälskad i det reportaget! :)

  SvaraRadera
 5. Vilket superpris, och snyggt dessutom. Ska nog ta en funderare på det där jag med.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vi har väldigt annorlunda lampor som är handgjorda.

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt till överkomligt pris!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Jag har köpt en lampa på Granit, men hade jag vetat att CO också hade hade jag kunnat köpa den där! Vilket supertips att sätta upp flera, det var snyggt!
  Är du sugen på tävling så kan du vinna ett Rosemude linne hos mig!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica