måndag 4 februari 2013

Lampslingan på plats


 
Den finfina lampslingan jag fick av min man när jag fyllde år har nu kommit på plats! Jag är helnöjd! Och mannen verkar också tycka att det blev bra. :)
 
På den nedre bilden kom Moltas med också... dansandes till Gangnam style! Hans favvolåt... :) Han kan bara inte sitta still då. Gullrumpan... Han slapp förresten tandläkarbesöket idag. Eftersom det inte är några synliga skador på tänderna var det inte nödvändigt med en undersökning. Det räcker med att göra en skadeanmälan till försäkringsbolaget, utifall att det längre fram skulle visa sig att de underliggande tänderna tagit skada.

Idag har jag gjort min första riktiga arbetsdag på 13 månader. Blandade känslor... ovant men samtidigt hemtamt.

Nu blir det sova säng, säng, säng... Natti natti!

9 kommentarer:

 1. Ljusslingor förgyller tillvaron :-) Vilken fin present... och kanonfint vardagsrum!! Har jag sagt grattis till dig? Om inte... stooort grattis i efterskott! Ha en bra andra dag att arbeta!

  SvaraRadera
 2. Ja det är bra att anmäla till försäkringsbolaget i såna där fall. Skönt att han slapp till tandläkaren.
  Förstår att det är blandade känslor att börja jobba efter mammaledighet! Jag tyckte det var skitjobbigt, när barnen var små och man räknade de sista dagarna...
  Ha en fin tisdag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Förresten! Lampslingan blev kanon där!!! :)

  SvaraRadera
 4. Fint det blev med slingan & vilket härligt vardagsrum ni har! Vår dotter gillar också att dansa till den låten, hon gjorde det på sitt ettårskalas! De har ju så härlig stil... Underbara småttingar! Kan tänka mig att det känns konstigt att börja jobba igen, jag har några månader kvar innan det är dags. Ha en fin dag, kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Åh så fint det blev med lampslingan.

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt blev det!

  Söt han är den dansande Moltas, vad skönt att det såg bra ut med tänderna:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Kanske onödig kommentar, men...Tänk på att lamporna blir sjukt heta, iallafall på min slinga, tänkte bara så killen inte bränner sig./Ingela

  SvaraRadera
 8. Hej, jag har tittat på en lampslinga från Granit och googlade därför på bilder och hamnade då hos dig, mycket fin blogg hit återvänder jag säkert! Några frågor, är din slinga från Granit? Vi har standard takhöjd och jag vill helst bara ha den två varv, precis som du har, har ni kortat er? Hur lång är den, ligger det mycket på golvet?
  Tack för titten/ Erika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack, kul att höra! :)
   Japp, slingan är från Granit. Vi har också standard takhöjd, och vi har inte kortat av slingan. De två nedersta lamporna hänger "alldeles lagom" ovanför golvet; den ena några få cm ovan golv och den andra ca 20 cm ovan golvet. Från vägguttaget är det uppskattningsvis ca 1,5 m sladd tills den "vänder uppåt", helt perfekt tycker jag! :)
   Hälsningar
   Jessica

   Radera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica