onsdag 28 augusti 2013

Stol-flytt

Sakflyttaren har varit i farten igen... :) En av stolarna som stått nere i källaren har fått flytta upp till "white room" som vi kallar det. När vi flyttade in hade vi sån tur att de förra ägarna lämnade kvar en del saker, bl. a. två såna här IKEA-"rottingstolar". Vår tanke är att de ska få stå i vårt framtida "spa" som vi ska ha i källaren. Men det lär dröja många år innan det blir något färdigt spa där nere, så tills dess får nog i alla fall en av dem stå här uppe. Jag gillar verkligen kombon svart-vitt-natur.



Apropå källaren så börjar Moltas koja bli klar! Min händige man började bygga en koja under källartrappen i februari, och nu efter diverse uppehåll, är den alltså nästan färdig! Och den blir sååå fin... En liten smygtitt där inifrån:


Fler bilder utlovas när den är helt klar!

Apropå händiga män... Nu ska jag nog kika på Ernst på tv4play... Jag missade ju nämligen VARENDA rackarns avsnitt i somras!!! Och det går ju inte an! :)

Baj baj!

15 kommentarer:

  1. Åh va mysigt med en alldeles egen liten koja..:-) Alla barn dröm!

    Må så gott
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Av det man ser hittils så är det verkligen ett jättefint krypin! Vilken tillgång för Moltas! Där kommer han ha mycket skoj :)
    Är också väldigt förtjust i dessa varianter av rottingfåtöljer. Vill ha en drös av dom ute i vårt uterum, men sambo är inte riktigt på min sida där.. Jag får jobba lite hårdare på övertalningen helt enkelt :)
    Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Härlig koja! och visst är det snyggt med lite natur i det svart-vita! Vilken tur att få dessa stolar kvarlämnade!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  4. Vad fin kojan blir. Och vad stor Moltas har blivit, nu är det alldeles för länge sedan vi fick leka med honom..... :)

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig koja! Väldigt härlig tapet där inne.

    SvaraRadera
  6. Här är en till som inte sett mer än ett avsnitt av Ernst i sommar, tur att play finns. Vilken mysig koja Moltas har fått, tror minsann att även du är gift med en McGayver. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Svart vitt o natur är verkligen en super snygg kombination :)

    Vilken super mysig koja :)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Vad fint!! Och håller med, svart, vitt och natur är jättefint ihop! Jag har också flyttat runt på saker ikväll. Det är ju ett himla billigt sätt att förnya hemmet:) Är så nyfiken på kojan, ser så mysigt ut!

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  9. Jättefint ni har inrett! Verkligen! Och Moltas koja var ju bara för härlig! Han kommer säkert att stortrivas där (och pappan med ser det ut som ;-)
    Kram och tack för dina alltid lika värmande kommentarer! Gör mig SÅ glad!
    Judita

    SvaraRadera
  10. Vilken mysig koja han har fått och mannen verkar trivas han med ;-)
    Det blev snyggt med korgstolen, passar fint in i det svart vita!

    Trevlig helg
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  11. Vilken koja!! Himla bra idé. Gilalr särskilt ratten :) kram

    SvaraRadera
  12. Så utrolig lekkert! Inspirerende, herlig blogg du har!! Fin fin søndag til deg))

    SvaraRadera
  13. Det är kul att korg och rotting hittat tillbaka i inredningen, SÅ tråkigt när allt skulle vara högblankt och SÅ kul att man nu an blanda så friskt och få sådär mysigt!
    kram, kram

    SvaraRadera
  14. Blev jätte fint med korgstolen. Och vilken mysig koja, frågan är vem som gillar den mest ;) ;)
    Ha det gott. Kram Pia

    SvaraRadera
  15. En kombo av färger som gillas här också :-) Superduperfint i vita rummet! Jag har åkt på en rejäl förkylning så för min del är det soffläge fortfarande! Ha en riktigt go helg!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica