måndag 29 april 2013

Vårt klotterplank

Så här ser vårt klotterplank ut just nu...


...en salig blandning av "to do-listor", inspirationsurklipp, matsedel och konstkort. Jag hade tänkt att vi skulle sätta upp ett zinkfack på väggen också, att ha diverse papper i. Ni vet såna där papper som inte ska kastas, men som liksom inte kan läggas undan direkt heller. Det är för övrigt just såna papper som huserar i den svarta skålen på köksön, som ni kan se på bilden... Men zinkfacket som sagt; det kom aldrig upp på väggen, och jag känner att det var lika bra det! För det blir trångt ändå på detta klotterplank, och det är nog precis så jag vill ha det känner jag... :) Tycker att det känns lite hemtrevligt på nåt vis! Sådär lagom slarvigt liksom... Har ni något klotterplank hemma?

Men zinkfacket är inköpt för länge sen, så det ska definivt få komma upp nån annanstans i huset.


Ett rådjurshorn hade jag också tänkt sätta upp på klotterplanket. Och den planen håller fortfarande! För det hornet har jag tänkt skruva fast rätt högt upp, där man ändå inte "klottrar". Nu när jag verkar vara inne i en "sätta-upp-horn-på-väggen-period" kanske jag kan få tummen ur och få upp även rådjurshornet... :)

Hoppas er vecka startat bra!

5 kommentarer:

 1. Jag storgillar dina bilder, dina planer och ditt klotterplank! Ha det riktigt gott!

  SvaraRadera
 2. Vi har inget klotterplank, men jag är allt bra sugen! Det känns som en praktisk grej att ha, där hela familjen samlar "listor" på sådant som ska fixas mm. Istället för alla mina smålistor :) Tycker ert är riktigt snyggt!! Får visa mannen... Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vill önska dig en fin Valborgskväll:))

  Kram fredrika!
  (som skulle kunna tänka mig ett klotterplank, mycket snyggt hos dig!)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! och bra att liksom centrera allting till en vägg! Vårt klotterplank är nog kylskåpsdörren tror jag, trots stundtals ambitiösa försök att få det "rent":) Vår ytterdörr är målad i griffeltavelfärg och där sitter det lite peppande kort och liknande, men kanske inte så mycket påminnelser och sådant....

  SvaraRadera
 5. Praktiskt och snyggt med klotterplanket! Mjo, man kan bli galen på "fulheter" som viktiga papper, tidningar (inte snygga inredningsmagasin då ;) ) och annat jox som stör ens inredningspedanteri :) Jag e likadan själv!
  Spännande med mer horn, I will stay tuned :)
  kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica