måndag 8 april 2013

Vattenlek och discodans

I lördags var min kära bror med familj och hälsade på hos oss. Efter en inledande tacolunch promenerade vi till en lekpark här i byn. Förutom de vanliga attraktionerna blev det denna gång även vattenlek! Vid lekparken rann det nämligen vatten från ett hustak, så att det blev som ett litet vattenfall från tak till mark. Det var ju huuuuur häftigt som helst tyckte Moltas, som stod och "fångade vatten" med sina små händer...
 
Lycka... :)
 
Även vi vuxna hade riktigt skoj vid lekparken... där finns nämligen en slags gungbräda (en hög, snurrande historia) som vi testade! Det visade sig dock att den roligaste biten var att ta sig upp på själva sitsen... OMG... inte helt lätt kan jag meddela! Hmmm... börjar vi bli gamla?! Vi skrattade så vi höll på att kissa på oss! :)
 
Ett kort stenkast från lekparken ligger den fantastiska butiken Biskopsgården, så där blev det självklart ett besök (för mammorna..) efter leken. Som vanligt hade de massor av fint där inne.
 
Sen stod browniefika med avslutande discodans till Gangnam Style på schemat... :)
 
Moltas och Minou visar de rätta takterna!
 
En riktigt mysig dag!
 
Har ni också haft en bra helg?


3 kommentarer:

 1. Härlig dag! ja, lekparker kan vara kul för både stora och små!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Biskopsgården är jag jättesugen på att besöka nån dag. Får väl ta nån lördagsutflykt vid tillfälle.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vilken kul dag!! Den där Gangnam Style verkar vara poppis :-) De hittar sina favoriter fastän de är så små :-) Ha det gott!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica