tisdag 2 april 2013

Svartvita ränder i köket

Jag gillar ju som bekant svart och vitt... och gärna när dessa kulörer lirar tillsammans! :) Som på den här kökshandduken som följde med mig hem från Åhléns förra veckan.
 
 
Superenkel egentligen, men jag tycker att den är så himlans snygg! :) Det är ju såna här små detaljer som ofta kan ge rummet ett riktigt lyft. I like a lot!
 
 
Denna handduk får mig osökt att tänka på IKEAs matta Stockholm Rand, som snart kommer att ta plats under vårt matbord.
 
 
Jag vet inte hur länge jag suktat efter den mattan, men snart slår vi alltså till! :) Mattan vi har just nu (en svart ryamatta) var ett köp på IKEAs fyndhörna för några år sedan, och var tänkt att inte bli så långvarig just under matbordet. Eftersom vårt golv är svart, gör den svarta mattan att det ser "tungt" och onödigt mörkt ut tycker jag... och jag tror att Rand-mattan kommer att lyfta hela rummet faktiskt. :) Hoppas att jag har rätt... I så fall kommer jag givetvis att visa före och efterbilder här på bloggen!
 
Jag kan inte låta bli att visa er hur det såg ut när jag skulle fota kökshandduken på golvet... Helt plötsligt var det en par gröna småfossingar som kom in i bilden! :)
 
 
Den nyfikna (och givetvis mycket inredningsintresserade ;) ) lille Moltas ville självklart inspektera vad mamman pysslade med... så vips! såg det ut så här genom kameralinsen:
 
 
Det blev en liten hula hula-svängom där på handduken! Och då fastnade även mammans fossingar på bild... :)

Nu blir det "The following" på tv här hemma... galet bra serie tycker vi!

Ha de!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker också den var himlans snygg! Den har en klar liknelse med mattan, hihi! Det är nog menat att du ska ha den där mattan! Jag tror också det kommer att bli ett lyft med det vita i mattan till det svarta golvet. Det kommer att bli supersnyggt!! Heja, heja! Visa bilder så fort du kan när du fått den :-) Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Tänkte direkt på IKEA-mattan, innan jag hann läsa vidare ;)
    Kommer bli sååå snyggt med den hos er!
    Så sött med fötterna där! :) Han undrar väl vad du gör emellanåt.... eller nä, han har nog vant sig ;) .)
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  3. Vi har ett likadant golv i hallen, så fint! Och mattan, den suktar jag också efter :)

    SvaraRadera
  4. Slå till nu! Det är på tiden! ;)
    Emil hittade en på Blocket, så om du vill spara lite hundralappar så kolla där. Vår ligger ju redan under bordet och ser fin ut! :)
    Snart fredag... ❤️

    SvaraRadera
  5. Vilken snygg kökshandduk du har hittat! Den mattan är jag också sugen på, men tyvärr passar den inte ihop med vår nuvarande soffa så det blir att byta den först;)

    Fin kväll! /Kramar

    SvaraRadera
  6. Trodde du lagt upp fel bild på kökshandduken, trodde det var randmattan först :) Kökshandduken ska jag handla hem, den var ju toksnygg. Angående mattan så hade jag också suktat efter den länge tills jag upptäckte att den inte var så vit som jag ville ha den. Alldeles för naturvit, nästan beige :( Men snygg är den helt klart! Tummen upp för the Following. Kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica