onsdag 17 april 2013

Nytt i glasboxen + klänningsjakt

Jag fortsätter på fjädertemat... :) Jag har nämligen satt en vacker fjäder i den fina glasboxen jag fått av min vän Jenny. Jag älskar verkligen denna glasbox! I det enkla bor det vackra passar bra här tycker jag... och så enkelt att ändra hela looken på boxen genom att byta ut innehållet i den. Gillar´t!
 


 
Igår skrev jag att jag skulle surfa efter skor till nästa helgs fest på slottet. Idag slog det mig dock att jag ju inte har någon klänning till denna kväll! Bara ett par snygga skor räcker ju liksom inte... :) Eller "inte har" är väl egentligen inte riktigt sant... jag har två klänningar som skulle kunna funka. Men jag trivs inte i någon av dem, så nu skulle jag vilja hitta nån ny... Så efter att jag tryckt på Publicera här, kommer jag kasta mig ut på nätet för klänningssurf! Jag skulle vilja ha en kort (ja, inte kortkort alltså, men strax ovanför knät...), ganska figurnära, svart klänning. Nån som har några bra tips på webbutiker för detta ändamål? Nelly och Zalando är de som direkt ploppar upp i mitt huvud.
 
Wish me luck... :)

6 kommentarer:

  1. Jag gillar också din glasbox! Har för mig att Åhléns hade liknande (eller rentav lika?) och kollade på webben, när jag skulle skriva önskelista, men hittade den inte.
    Provrummet har också mycket klänningar :) Ellos har många ggr också mycket fint.
    Lycka till!
    Kram /maria

    SvaraRadera
  2. Rigtig kreativt og fint fundet på, din glasboks :-)
    Åhh det evige "luksus problem" klæder til den næste fest...
    Håber du finder det helt rigtige, ønsker dig en fin torsdag aften.
    Kram herfra OddStyle

    SvaraRadera
  3. Vad kul med klänningssurf! Känns som en somrig grej att göra!! Hoppas våren och sommaren är i full blom snart! Vilken fin "installation" i glasburken! :) Kramis!

    SvaraRadera
  4. Så fint med fjäder i din glasbox! Gillar kuddarna du visade oxå.
    Lycka till i klänningsjakten, kram Suss

    SvaraRadera
  5. Gillar också din glasbox o vilken vacker fjäder. Har du köpt den eller hittat den ute? Jag tycker Bonprix har många fina klänningar eller Bubbleroom. Lycka till med klänningsjakten eller så har du kanske redan hittat en festblåsa :)
    Eva

    SvaraRadera
  6. Åh vad fint med fjädern som ny invånare! De där fjädrarna är fantastiska i så många sammanhang. Roligt att du gillar glasboxen :) Kul med fest, håller tummarna för att klänningsjakten går bra, du vet, allt klär en skönhet som dig! Hoppas lilla M piggar på sig nu. Ha en härlig helg! Kramar J

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica