torsdag 11 april 2013

Detaljbilder från reportaget

Jag vill visa er några bilder från reportaget som inredningsstylisten Anna Truelsen och fotografen Jonas Lundberg gjorde hemma hos oss för ganska exakt ett år sedan nu. Anna och Jonas är verkligen duktiga på det de gör, och jag tycker att bilderna blev hur snygga som helst!


Tänk att det är fredag imorrn igen... Tiden rusar fram! Idag har jag varit ledig, och mannen och jag passade på att få barnpassning så att han och jag kunde dra iväg på en klädshoppingtur på tu man hand! Jösses va lyxigt det kändes... Om vi hittade nåt att handla? Jajamensan! Mer än väntat faktiskt... Men mer om det another day! :)

Tudilooooo!


7 kommentarer:

  1. Ja tænk som tiden flyver afsted :-) men herligt det er weekend...
    Rigtig fine billeder og fedt at I har haft besøg af professionelle, de ved præcis hvordan man skal fremstille indretning og billeder :-) FLOT

    Rigtig fin fredag - nyd den og have fun :o)
    Kram OddStyle

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Vad är det som ni har i er trappa, platsmatta? Snyggt var det i alla fall! Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  3. SÅ fina bilder!!!

    Ni har det så fint hemma hos er!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Kanonfina!!! Vilket reportage det blir!! De är verkligen duktiga!! Jag gillar din bok... New York!! Har kikat på den ibland :-) Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Jag har verkligen "lusläst" reportaget om ert hem! ;) :) Så himla fint ni gjort av ett "vanligt" (förlåt, om det lät tokigt) 70:talshus! Ni har verkligen skapat något enormt snyggt av förutsättningarna! Det gillar jag. jag har sett männsikor försöka förvandla 70:talshus av er typ, till söta små trävillor med burspråk... nä... DET är inte snyggt ;) Ni har verkligen lyckats!
    Härligt med "på tu man hand tid". Det är viktigt! Det har vi alltid varit noga med!
    Ha nu en fin helg!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  6. Superfina bildet, så roligt med reportaget:)

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  7. Hej! Du har de såååå fint hemms. Jag har en fråga. Er sideboard som är två skåp sv serien bestå på ikea. Säljs de nu? Ad heter den isf. Ja har kollat men hittar ej. Tacksam för svar. Lina.rahman@spray.se Mvh Lina

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica