måndag 4 mars 2013

Tio sidor om vårt hem!

I senaste numret av Hem ljuva hem är vårt hem med! :) Det är duktiga inredningsstylisten och skribenten Anna Truelsen och fotografen Jonas Lundberg som fått till det tio (!) sidor långa reportaget. Rubriken på reportaget är passande nog Svart på vitt... :)


Himla skum känsla att se sig själv och sitt hem i en inredningstidning... Men mest av allt superkul!!! Reportaget är sååå fint och proffsigt. De kan verkligen sin sak, Anna och Jonas, och har ofta med reportage i de stora inredningstidningarna, både i Sverige och utomlands. Och grymt trevliga är de också! :) Här kan ni läsa mer om när de besökte oss, och här kommer ni till Annas blogg.


Reportaget gjordes för nästan ett år sen, och sedan dess har stilen i vårt hem ändrats en del. Från stramt modernt svart och vitt med accentfärger (främst grönt), till en mer uppmjukad look med trädetaljer och en touch av ruffig industri. Det gröna har helt plockats bort, och mer grått har fått flytta in. Den nya stilen tycker jag känns både mysigare och tuffare på samma gång. Nu får vi väl se hur länge den blir kvar..! :)


Fin start på veckan önskar jag er!
Morsning från Jessica.

11 kommentarer:

  1. Åh va kul, den måste jag skaffa och titta närmare i:)

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Åh, himmel vad kul! Måste verkligen kolla ;) :)
    Grattis!!!! Så många bloggare som är med i fina tidningar nu ;)
    Ha en riktigt fin tisdag!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  3. Men jösses vad fräckt!! Himla roligt!! Så MÅNGA sidor!!! Det här måste jag spana in! Stooooort grattis till ett snyggt reportage! Jag förstår att de ville komma hem till dig... du har det verkligen kanonfint och känsla för det där med inredning! Jag klickar in mig på länkarna senare idag... Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt vännen!!! Grattis! Redan på håll ser det ut som ett kanonfint reportage, och vad kan det annat bli när det är gjort med och hos er!! Ska absolut lägga vantarna på ett nummer av tidningen idag att avnjuta ikväll :) Ha en härlig dag! Kramar J

    SvaraRadera
  5. Måste bara få säga att ni har hur snyggt som helst i erat hem. Ni har renoverat så fint, fick tidningen igår och suttit och kollat på erat reportage flera gånger :) fick lite inredningstips från erat hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för värmande ord, va glad jag blir!

      Radera
  6. Wow, vad roligt!! Den tidningen måste jag köpa:)

    Hoppas du har en fin dag! /Kram

    SvaraRadera
  7. Åh vad kul! Måste köpa den nästa gång jag är på affären :)
    Vad har du gjort med allt grönt då, bara plockat in i ett förråd eller sålt bort?

    SvaraRadera
  8. Men va kul och spännande! Jag som köpte två tidningar idag, får allt bli ytterligare en ser jag:). Perfekt läsning på vägen till Malmö imorgon...

    Hoppas att allt är bra! Har varit lite tyst från mig då jag jobbar för fullt i ett par dar. Hoppas allt är bra!

    SvaraRadera
  9. Men va roligt!! Den tidningen måste jag ha tag på :) //Hanna

    SvaraRadera
  10. Åh va roligt för er:) Har inte köpt det senaste numret än, men det måste jag definitivt göra idag. Kikar in på din blogg ibland och det är alltid så kul att se vad nytt som har hänt hemma hos er.
    Önskar dig en fin dag.

    Mvh Eva

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica