onsdag 12 september 2012

Besök i Gysinge

Idag har Moltas och jag varit och hälsat på mitt jobb i Gysinge - naturum Färnebofjärden. Precis intill Dalälven. En vackrare arbetsplats får man nog leta efter...

Så här ser det ut vid mitt jobb!

Gysinge, och den intilliggande nationalparken Färnebofjärden, är två riktiga pärlor. Strosa, paddla, fika, åka på bäversafari, fiska, shoppa... eller varför inte bara vara.

Färnebofjärdens nationalpark
Gången upp till Kafé Ny'Fikets uteplats. 
Detalj från butiken Gysinge Hantverk.

Jag fick frågan om jag längtar tillbaka till jobbet. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb. Men längtar tillbaka? Njaaaa....det kan jag väl inte påstå att jag gör! Men det är väldigt mysigt att åka och hälsa på så där. :) Men tills jag börjar igen, i februari, tänker jag fortsätta att njuta av hemmatiden med vår lilla Moltas. Mitt nuvarande jobb!

Trött Moltas, och Herr Kanin, på väg hem.

2 kommentarer:

  1. Ja vilken mysig och fin arbetsplats du har, både i Gysinge och just nu!!! Har länge tänkt att det vore roligt att besöka Gysinge så det är nog dags att sätta de planerna i verket, med denna fina inspiration som du ger blir man ju verkligen sugen på utflykt!

    SvaraRadera
  2. Ja, Gysinge och nationalparken är värda många besök. Och under olika årstider! De vackra höstfärgerna har sin charm, och de mäktiga vårforsarna sin...

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica