torsdag 19 september 2013

Fyndat pläd

Förra veckan fyndade jag denna pläd, som ju har figurerat ett bra tag på inredningsbloggar... ja, jag är lite sen, jag vet! :)
 
 
Pläden finns på ICA Maxi, och när jag köpte den var den nedsatt till ynka 79 kr! Det är vad jag kallar ett kap! Jag tycker att den är jättefin med sitt fiskbensmönster. Och så är den ju svart och vit såklart... :)
 
 
Och mjuk och skön är den också... vilket ju är ett plus... för den kanske inte BARA ska hänga där som prydnad! Nu när hösten är här är det ju perfekt att ha en extra pläd att svepa in sig i.
 
 
När jag höll på och fotade var det självklart någon som ville vara med på ett hörn... här gungar han järnet i gungfåtöljen! Givetvis med en bil i handen... :)
 
Fredag imorgon igen... hej och hå va tiden flyger iväg! Ska ni göra något kul i helgen? För vår del står bland annat barnloppis och umgänge med nära och kära på agendan. Myspys helt enkelt!
 
Må väl kära läsare!

7 kommentarer:

 1. Fin filt! Bra med alla tips här på bloggen :)
  Behövs filtar nu när hösten kommit på allvar, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Tittade också på den i helgen, men insåg att jag ju har en liknande från hemtex redan, så jag spar pengarna till en annan pläd ;)

  Hade planer på att åka till Dalarna i helgen, men är krasslig, så vi får se hur det blir ;)

  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Tjusig filt. Precis den tanken hade jag igår. Mer filtar/plädar för nu/snart är hösten här och då vill man kunna svepa in sig i sköna ting.
  Trevlig helg.
  Vi far till gävle på lördag för att träffa bror och brorsdotter. Hon far till Norge på söndag och ska jobba där så man får passa på innan hon åker. Söndagen kommer att bestå i en sovmorgon till att börja med. Sen kalas och simskola för Wilma.
  Full rulle med andra ord.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tredje barnloppiset på Fyris park i rad som jag inte kan gå på, lite synd! På lördag, när loppiset går av stapeln, är vi på förhandsvisning av Flygplan i Stockholm :)

  Här blir det födelsedagsfirande!

  SvaraRadera
 5. jag har också kikat på den,men tyclte att den var lite liten? :) Aja, för det priset ska man väl inte klaga... kanske kniper den nästa storhandling :)

  SvaraRadera
 6. Blir bara så arg för att vi inte har ICA MAxi i närheten... riktigt snygga prylar man kan hitta där ju :-) Svart och vitt funkar ju alltid :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Den där filten är jättefin!! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica