lördag 14 mars 2015

Ordning i hallen

Hej på er!
 
Här haglar ju inte inläggen tätt direkt... skyller på att tiden och energin inte riktigt räcker till just nu. Twinsen fyllde ett igår och håller igång sin mor kan man väl säga! :-D Och treåriga storebror hjälper också till med igånghållandet när han inte är på dagis... Älskade barn!
 
På 1-årsdagen; Tova till vänster, Agnes till höger.
 
Gjorde nyss ett inlägg på Styleroom, som ni hittar här. Denna gång handlar det om ordning och reda i hallen.
 
 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och längta till morgondagen. Då ska mannen min och jag nämligen på brunch på tu man hand! Första "dejten" utan barn på drygt ett år. Jag älskar verkligen att vara hemma med kidsen, men oj vad härligt det ska bli med denna brunch! Laddning av batterierna och bara njuta av tvåsamheten i några timmar.
 
Hoppas att ni får en härlig helg!
 


3 kommentarer:

 1. Sötnosarna!
  Men vad härligt med brunch på tu man hand! Man behöver den tiden också, även om man älskar att vara hemma med sina barn! Hoppas ni hade en mysig stund!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Så stora de har blivit tvillingarna. Förstår att det är fullt upp... Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag såg bild på ditt vardagsrum på styleroom. Jag blev helt kär i dem mörkgröna gardinerna! Var har du köpt dem?

  Jag såg att du inte har uppe dem längre så jag undrar om du kan tänka dig att sälja dem till mig? Det är precis sådana jag vill ha! Svara gärna på min mail sofie9012@hotmail.com

  Tacksam för svar! Hälsningar Sofie

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar! Tack och välkommen tillbaka!
Hälsningar Jessica